donderdag 7 juli 2016

Mobile strike uitleg Nederlands

Wat Banden van de Oorlog gebruikt voor?

Er was een beetje verwarring toen de Oorlog begon te zien zijn in Mobile Strike. Dit was deels te wijten aan een onjuiste omschrijving van de in het spel punt - die oorspronkelijk aan het upgraden van de schatkist genoemde Banden van de Oorlog. Dit leidde tot enige speculatie onder de spelers (waaronder ikzelf), die een schatkist zou binnenkort worden vrijgegeven.

De schatkist is een gebouw van Game of War en werd nooit uitgebracht in Mobile Strike (het bleek de Vault op het einde, die niets te maken heeft met de oorlog obligaties heeft zijn!).

Banden van de oorlog daadwerkelijk worden gebruikt in de Oorlog Store, een speciale winkel alleen beschikbaar voor de algemene commandant van het controlepunt voor elke staat. Elke spelers in uw staat kan oorlogsbanden doneren aan het staatshoofd, die worden gebruikt om oorlogen te starten en speciale state breed boosts kopen in de Oorlog Store.
War Bonds

War obligaties worden gevonden door middel van goudverkopen en beloond voor speciale uitdagingen. U vindt ze onder je "special items". U kunt ze doneren aan uw staatshoofd ooit wanneer u kiest.

De oorlog obligaties gedoneerd zijn beschikbaar voor wie commando's het controlepunt en ze zijn niet verloren als een andere alliantie neemt het controlepunt. Het staatshoofd is de enige speler die de obligaties kan uitgeven.
War Store

The War Store bevat artikelen die tijdelijke boosts van toepassing zijn (in de meeste gevallen met een zeer korte timers) toe aan uw hele staat - dat is een stelling in uw staat, ongeacht welke alliantie ze zich bevinden.

Deze zijn vooral handig tijdens state vs staat events. Een staat brede kennisgeving gaat uit als een oorlog boost wordt geactiveerd en een push notificatie voor spelers die offline zijn.

Standard War Store boosts omvatten onder meer: ​​-

    50% geeft aan inzet snelheid van 30 minuten.
    10% geeft aan troepen training snelheid gedurende 10 minuten.
    10% geeft aan val bouwsnelheid voor 10 minuten.
    100% tot commandant aanval voor 10 minuten.

Alle spelers kunnen stemmen op die verhoogt zijn geactiveerd, maar alleen het staatshoofd krijgt om te beslissen wat ze uitgeven aan de oorlog obligaties.
War List

De oorlog lijst is een plek waar je staatshoofd de oorlog kan verklaren aan een andere staat (effectief waardoor ze aan de staat waarin de volgende toestand vs staat uitdaging zal plaatsvinden tegen plukken). Alle spelers in een staat kan een stem uit te brengen over wie zij denken dat uw staat moet gaan naar oorlog tegen, maar het is aan het staatshoofd om uiteindelijk te beslissen wie de oorlog te verklaren.

Uw staatshoofd kan alleen de oorlog verklaren tijdens een oorlog List staat Challenge. Het kost veel van de oorlog obligaties de oorlog te verklaren, waarvan het aantal vermindert hoe langer de uitdaging loopt al. Sommige oorlogen kan kosten meer dan een half miljoen oorlog obligaties.

De kosten voor de oorlog te verklaren vermindert als andere landen kiezen hun tegenstanders, maar zo zal het aantal beschikbare toestanden op uw oorlog lijst.

Zodra de oorlog is verklaard zal bijzondere exclusieve oorlog winkel boosts beschikbaar te kopen voor meer oorlog obligaties. Hoe eerder u de oorlog te verklaren, hoe beter de exclusieve oorlog winkel boosts zijn.

Mobile Strike Hack

3 opmerkingen:

  1. Haven't started playing MOBILE STRIKE? Download Mobile Strike Now (Available for Android and iOS)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Download Game of War: Fire Age for your mobile (Available for iOS and Android)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Did you hear there is a 12 word phrase you can speak to your man... that will trigger intense emotions of love and impulsive attractiveness to you buried within his chest?

    Because deep inside these 12 words is a "secret signal" that triggers a man's impulse to love, admire and guard you with his entire heart...

    12 Words Will Trigger A Man's Desire Impulse

    This impulse is so hardwired into a man's mind that it will make him work better than ever before to make your relationship the best part of both of your lives.

    As a matter of fact, triggering this dominant impulse is so important to having the best ever relationship with your man that as soon as you send your man one of these "Secret Signals"...

    ...You will soon find him open his mind and heart for you in a way he haven't expressed before and he'll recognize you as the one and only woman in the universe who has ever truly interested him.

    BeantwoordenVerwijderen